Mat- & dryckestips

Höstig cheeseburgare med kantarell, lök och parmesan

Grillad caesarsallad med lök och grillad kyckling

Kryddglaserad, grillad flankstek med tomat- och majssalsa, rostad potatis och aioli

Spröda oststänger med gräslöksdipp

Kalvköttbullar i tomatsås med parmesan och citron

Grillad entrecote med rödvinskaramelliserad lök och potatisgratäng

Dubbel cheeseburgare med rostad vitlök- & tryffelmajonnäs

Kanapé med rostad rödbeta, getostkräm och lagrad balsamico

Räktoast med parmesan, selleri, och citron

Bakad torsk med blomkål, bakad purjolök och sandefjordsås med gräslök & rom

Kanapé med parmesankräm, brända druvor och lagrad balsamicovinäger

Hemgjord pizza med vitlök, kronärtskocka och ruccola

Kycklingbröst med gräddkokt dragonkål och smörstekt ostronskivling

Övebyröra - en oemotståndlig kanapé

Falukorvtournedos med rödvinsås, svamp, och bränd syltlök

Lammytterfilé med krämig risotto, rostad solrosfrö och bakad tomat

Salcicciapasta med svamp, tomat och vitlök

Lammfärsbiff med citron, klyftpotatis och rökt paprikamajonnäs

Flatbread med kantarell, citron, zucchini, västerbottenost och salladslök

Klassisk kanelbulle med pärlsocker

Laxpudding med brynt smör och edamamebönor

Rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré, bränd syltlök och champinjon

Pulled pork fritters med chilimajonnäs

Friterad råraka med havskräfta och brynt smörsmetana

Arancini med kantarell, mozzarella och parmesanmajonnäs

Grillad Picanha med krämig kantarellrisotto och tryffelsmör

Grillad biff med chilimajonnäs, grillad sparris och friterad krossad potatis

Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör

Asian taco med grillad tonfisk, sesammajonnäs och picklad chili

Grillad lammytterfilé med grillad lökrisotto

Grillat flatbread med bakad tomat, lagrad balsamico, parmesan och ricotta

Smørrebrød med kallrökt lax, ägg, citron och pepparrot

Het räksnitt med srirasha och koriander

Grillad vit sparris, pilgrimsmussla och ramslöksmajonnäs

Chili taco med chipotlemajonnäs

Löjromspasta med brynt smör och löjrom

Dubbel cheese med yellow mustard majonnäs och karamelliserad lök

Varmrökt laxsallad med sparris och gräslökssås

Shrimp roll i rostad brioche

Kallrökt laxtoast med äggkräm, citron och dill

Tomatpasta med Ndjuja, mascarpone och parmesan

Kalvfrikadeller i tomatsås

Moster Esters frasiga våfflor

Cannelloni med köttfärs, lök, ricotta och tomatsås

Pan con tomate med stracciatella

Krämig kycklingpasta med 3 x lök, senap och parmesan

Rödvinsbrässerat högrev med bränd syltlök, champinjoner och potatispuré

Ragu al penne med rucola och parmesan

Kryddstekt lammrostbiff med rosmarinpotatis och kryddsmör

Bakad skrei torsk med vitvinssås smaksatt med pepparrot, brynt smör och ärtor

Ugnsbakad lax med dillmajonnäs, kokt potatis och citronslungad blomkål

Lyxig råbiff med parmesan, örter och umamimajonnäs

Rostad rödbeta med blomkålskräm, fetaost och brynt smör

Lyxig löjromsservering med brynt smörsmetana och potatiskrisp

Krämig pasta pesto med lammfilé

Smörstekt toast med forellrom, citron och örter

Krispig croissant med örtig räkröra

Svamppasta med spetskål, rosmarin och stekt biff

Mustig lasagne med högrev och ostbechamel

Chevretoast med lammentrecôte, rödbetor, kanderade valnötter och örtig sallad

Sotad bifftataki taco med avokadokräm, vitkål och sesam

Råbiff med smörstekt kantarell och parmesan & tryffelmajonnäs

Pulled beef taco med jalapeno och avokadokräm

Stekt gnocchisallad med lökvinägrett, pinjenötter och parmesan

Pizzarulle med buffelmozzarella, tomat, parmaskinka och basilika

Lammfilé med gräddkokt spetskål, rostad jordärtskocka, kantarell, getost och hasselnötter

Steak frites med dragonmajonnäs och sallad med soltorkad tomat och parmesan

Tomattartar med Nduja och buffelmozzarella

Helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis och svampsås

Kantarellpasta med lök, zucchini och vitlök

Mustig ragu på tre olika sorters kött

Charktallrik med sotad ryggbiff

Grillad rödräka med kronärtskocka och örtolja

Bakad potatis med örtsmör med örtig skagen

Fiskgryta med pannstekt röding

Biff Rydberg med svartpeppardijonnaise

Matig melon- och fetasallad med limeyoghurt, kronärtskocka och mynta

Sommarsallad med buffelmozzarella, persika, balsamvinäger och söta tomater

Räksallad med pepparrot, äpple, rödkål och grönkålscrunch

Minitoast med dijonnaise, pecorino och ibericoskinka

Ragu på högrev och fänkålssalsiccia med vitlökscrunch

Bränd Manchego med balsamico och rostade solrosfrön

Skogssvampravioli med brynt smör, marconamandel och rosmarin

Vispad mozzarella med tomatsallad, syrad rödlök, balsamvinäger och crustini

Pizza med buffelmozzarella och kapris och basilika

Citronalioli och het räkdipp - två goda såser till räkor

Grillat lamm med brynt vitlökssmör, krämig gratäng och bakad tomatsallad

Grillad Club Sandwich med parmesan och dijonmajonnäs

Räkchips med asiatisk laxtartar med koreansk senap

Tryffelchips med san Danielle och parmesankräm

Gratinerad pannbiff med lök och rödvinsssky och rostad potatis

Abborre med 2 gånger blomkål, örtig vitvinssås och pepparrot

Ugnsbakad lax med romsås och syrlig fänkålssallad

Stekt rådjursfilé med hasselback och svampsås

Bikini med prosciutto, tallegio och parmesan

Lammrostbiff med råraka, semitorkad tomat och rödvinssås

Hummertoast med hummercapuccino

Dubbel cheeseburgare med krispig lök och tryffelmajonnäs

Salcicciapasta med tomat, chili och timjan

Laxtartar med senap, lök och friterad potatis

Kycklingburgare med krämig kålsallad och rökig BBQ-sås

Torsk Grenoble med rödbetor, kapris och friterad persilja

Oxfilépasta med kantarell och örter

Köttragu med rökt sidfläsk, mozarella och parmesan

Chokladkräm med hallongrädde och rostade hasselnötter

Kycklingmacka med gräddkokt spetskål, hericots verts och snabb rödvinssås

Bifftataki med soja, sesam och krossade jordnötter

Biff Rydberg med lätt karamelliserad lök och dijonnaise

Grillad spetskål med parmesan, rostade hasselnötter och krasse

Lammburgare med färskost, sidfläsk och karamelliserad rödlök

Choklad brulée med hallon

Fänkålsrisotto med grillad havskatt

Smörstekt toast med havskräftröra

Lammrostbiff med Spansk potatissallad

Bruschetta med ljummen tomatröra och burrata

Patatas Bravas med mojo rojo

Libapizza bianco med getost, lök, sparris och sidfläsk

Pocherad vit sparris med smörsås

Stekt spätta med puré och kaprisskagen

Torsk med räkor, dillmajonnäs och krämigt ägg

Lammracks med tomatrisotto

Rostad blomkål med chorizomajonnäs

Lyxig korv med slaw och friterad lök

Grillad kalvschnitzel med betor, getost och syrlig dressing

Ragu Bolognese med Salsicciafärs

Biff Bearnaise i ny tappning

Frasig råraka med extra allt

Skaldjurspasta med jätteräkor

Halloumiburgare med het majonäs

Oxfilé tournedos med rödvinsås och bränd lök

Bakad sötpotatis med lönnsirap, brynt smör och vitlök

Pasta med rostad jordärtskocka, ryggbiff och svamp

Lyxig kanapé med kungskrabba

Nattjäst pizza med ost, kapris och basilika

Mustig högrevsgryta med råstekt gnocchi

Grillad avokado med tonfisk, soja och sesam

Lammfärsbiff med löksky, potatispuré och rårörda lingon

Bikini med tryffelsalami och tapenad

Helstekt kyckling med örtsmör och grillad citron

Kantarellpasta med lammfilé

Kantarelltoast med Västerbottenost

Baconlindade dadlar med getostcreme, balsamico och pumpafrö

Hemkärnat kryddsmör – perfekt till sommarens grillmat

Havskräfte-”roll” med picklad selleri, forellrom, citron och dill

Minismörgåstårta med kallrökt lax, citron, pepparrot, räkor och löjrom

Grillad råbiff med pecorino, grillad sallad och hasselnöt

Kycklingburgare med tzatziki och soltorkade tomater

Små lyxiga hasselbackspotatis med löjrom och smetana

Anklevertoast med tomatmarmelad, hasselnöt och krasse

Grillad Butcher Steak med krämig risotto och ramslökssmör

Carbonara - på italienarnas vis

Svärmors matjesröra – en riktig påskfavorit

Fishtaco med hemgjord tortilla, kålsallad och het Srirachamajonnäs

Klassisk (oklassisk) Toast Skagen

Hummerburgare med syrad selleri, lök och het chilimajo

Rödbetstartar med getostcrustini, citronette, äpple och hasselnöt

Pasta pomodoro med varm buffelmozzarella och basilika

Grillad Iberico-kotlett med rostad potatis, mojo-rojo och semitorkade tomater

Pannbiff med gräddsås, kantareller och vinbärsgelé

Laxsashimi med nouc cham, sesammajonnäs och vårlök

Parmesanpasta med rostade hasselnötter och smörstekt brödströssel

Chili con carne med äppelkvarg

Vintrig jordärtskockssoppa med krispigt fläsk och kavring

Havets Wallenbergare med potatispuré, brynt smör och ärtor

Lövbiffpasta med svamp, västerbottenost och timjan

Torskrygg med potatispuré, rödbeta, räksallad, hasselnöt och brynt smör

Stekt fläskschnitzel med kaprissmör, pepparrot och råstekt potatis

Lyxig chipsbricka med löjrom, vispad smetana, rödlök och dill

Gubbröra på kavring med rädisa och picklad schalottenlök

Biff Rydberg med smörstekt kantarell och dijonnaise

Oxfile tournedos med rödvinssky och vitlökssmör

Köttragu med pappardelle pasta och buffelmozzarella

Toast Skagen med citronmajonnäs och pepparrot

Raggmunk med stekt sidfläsk och rårörda lingon

Viltskavsgryta med potatispuré, rårörda lingon och kantareller

Spicy Tuna Melt med avokado, spenat och tallegio

Lammfilé med parmesanstuvad savojkål, svamp och hasselnöt

Chévre Chaud med rostad rödbeta, ruccola, honung och rostade pinjenötter