Kycklingröra i baguette
En grym kycklingröra packad med smak. Du hittar parmesan, kapris, citron purjolök och massa andra smaker som får kycklingröran att bli magisk.
Så här gör du:
- Koka upp vatten i en kastrull och tillsätt en nypa salt. Lägg ner bröstet och låt det sjuda i 10-15 min eller tills det är helt genomkokt. Häll av vattnet och spola av kycklingen. Låt svalna. Riv sönder kycklingen så det blir långa smala strängar av köttet. Lägg i en skål.
- I skålen med kyckling adderar du hackad kapris, finhackad purjolök, schalottenlök, persilja, dijon och majonnäs. Blanda runt. Smaka av med citronjuice och salt.
- Skär brödet längs med toppen, lägg i klyftade bitar av hjärtsallad och lägg på röran. Toppa med hackad gräslök och lite svartpeppar.
Klicka här för att ladda ner receptet som pdf >>

Rabattinfo
