Brand Image

Smörstekt toast med havskräftröra

Då var det snart dags att fira in vår fantastiska midsommar igen. För att fira in midsommarafton riktigt ordentligt bjuder jag denna gång på en försvinnande god toast med havskräftröra och till det ett krispigt vitt vin från Apulien i Italien - Capitano Bianco.

Veckans vintips - Capitano Bianco >>

Toasten är perfekt som förrätt eller tilltugg på en buffe. Smakerna av nötigt brynt smör från det stekta brödet i kombination med havskräfta, selleri och örter är verkligen magisk god.


Så här gör du:

  1. Skala havskräftorna och hacka ner köttet grovt och lägg i en skål
  2. Tillsätt majonnäs, hackad selleri, rödlök, dill och gräslök. Smaka av med lite citronjuice och salt.
  3. Stek bröden i rikligt med smör tills de blir gyllene och krispiga.

Lägg upp på ett fat och hugg in.

För att skriva ut receptet - klicka här >> 

Rabattinfo

Liknande rabatter