Bookmaker Toast
En härlig macka med bland annat grillad biff, senapskräm, pepparrot, tomat och äggula!
Vintips till denna rätt - Le Terroir Reserve >>
Rökigheten från köttet sätter en extra touch på rätten. Denna rätt serveras med fördel både till vardag och fest, så se till att göra den så snart du kan för den är verkligen otroligt god.
Så här gör du:
- Stek brödet i olja på båda sidor. Salta lite på ovansidan och lägg på papper för att torka till servering
- Blanda majonnäs med skånsk senap och dijon. Smaka av med salt.
- Riv pepparrot på finaste delen av rivjärnet. Skär tomaten och rödlöken i skivor.
- Grilla biffen till innertemperatur på ca 54C, låt vila innan du skär köttet.
- Lägg ett lager senapskräm på mackan, på med salladsblad, tomat och rödlök. Lägg på kött och toppa med riven pepparrot och äggula.
Klicka här för att skriva ut receptet >>

Ingredienser
